Maitininimo paslaugų sektoriuje dirbantys verslai pasakoja, jog susiduria su didžiule darbuotojų trūkumo problema ir ją kelia ne siūlomi atlyginimai.

Didžiausias iššūkis – personalas

Picerijų tinklą „Pizza Expreess“ valdančios bendrovės UAB „Matesa“ direktorius Paulius Gurkšnys pasakojo, kad nors iššūkių netrūkę, pernai metai įmonei pelno prasme buvę su pliuso ženklu.

„Mums sekėsi normaliai. Pelnas – ne 50 proc., bet nebankrutavome, metus baigėme su augimu ir didele plėtra“, – 2020-uosius apibūdino jis ir užsiminė apie buvusius ir esamus iššūkius, kurie susiję su darbuotojų trūkumu.

„Nėra kam dirbti. Plėtrą vykdome, bet esame sukandę dantis. Paprasčiausiai nėra kam dirbti, niekas nenori dirbti maitinime, padėtis tiesiog košmariška“, – atvirai komentavo vadovas ir pabrėžė, kad įmonė siūlo tikrai neblogus atlyginimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)