Pasvalyje gyvenantis Paulius rašė Delfi, kad Taikos gatvėje esančioje „Aibės“ parduotuvės lentynoje išvydo pardavinėjamas rusiškas vienkartines apsaugines servetėles – kaukes.

Ant prekės pakuotės nurodoma, jog ji pagaminta Rusijoje, pagaminimo data – 2020 metų balandis.

Prekes išėmė

Aljanso „Aibė“ komercijos departamento direktorė Žydrė Baskutytė Delfi nurodė, kad pirkėjo nurodytas prekes parduotuvė gavo 2020 metais.

„Šios prekės buvo išparduodamos ir į parduotuvę daugiau nebetiekiamos. Prekė šiomis dienomis išimta iš prekybos“, – sakė Ž. Baskutytė.

Rusiškos servetėlės „Aibės“ parduotuvėje Pasvalyje

Anksčiau ji komentavo, kad įmonė supranta, jog šių dienų kontekste prekes reikia rinktis atsakingai ir kad tinklas stengiasi pasiūlyti daugiau lietuviškų ir mūsų šaliai draugiškų šalių produktų.

Ji taip pat pridūrė, kad „Aljansas „Aibė“ veikia kitaip nei įprasti prekybos tinklai.

„Jis jungia daugiau kaip 200 atskirų, nepriklausomų, savarankiškų prekybos įmonių, naudojančių prekinį ženklą „Aibė“. Šios įmonės yra savarankiškos ir pačios nusprendžia, kokias prekes ir iš ko pirkti“, – anksčiau nurodė atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)