Tokio paties pavadinimo Vokietijos-Danijos bendrovė specializuojasi pasyvių skydinių namų statyboje.

Pats D. Nedzinskas DELFI atsisakė komentuoti naujos įmonės kūrimą motyvuodamas tuo, kad yra privatus asmuo.

Balandį Registrų centro duomenimis, D. Nedzinskas buvo ir vienintelis bendrovės „M25 Invest“ akcininkas. Ši įmonė, Vilniaus savivaldybės skelbiamais duomenimis, valdo sklypą Mindaugo g. 25, kuriame jau vyksta statybos.

DELFI primena, kad D. Nedzinskas buvo vienas iš nesėkmingai pasibaigusio energetikos milžino „Leo LT“ architektų. Kuriant „Leo LT“ buvo planuota, kad ši bendrovė statys atominę elektrinę Visagine. Tačiau pasikeitus valdžiai, „Leo LT“ buvo išardyta.

Vadinamasis VP dešimtukas subyrėjo 2009 m. vasaros pabaigoje. Apie vienos įtakingiausių šalies verslo grupių skilimą pranešė turtingiausias šalies žmogus Nerijus Numavičius.

Tuomet VP dešimtuko nariai nebuvo linkę leistis į diskusijas apie tai, kodėl nutarė pasukti skirtingais keliais. Tačiau buvęs VP dešimtuko partneris Julius Numavičius šiemet prabilo: jis „Verslo žinioms“ pareiškė, kad viena pagrindinių skyrybų priežasčių – nepavykusios branduolinės ambicijos su „Leo LT“ projektu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)