Penktadienį Konkurencijos tarybos tinklalapyje paskelbta, kad bendrovė spręs, ar taip pat D. Dundulio valdoma įmonė „Rivona“ gali įsigyti 50 proc. įmonės „Ordeta“ akcijų.

Jei tam bus pritarta, bendrovė kartu su įmone „Lords LB Asset management“ įgytų bendrą „Ordetos“ kontrolę.

„Lords LB Asset management“ yra valdomas M. Marcinkevičiaus. Skelbta, kad po 30 proc. „Ordetos“ valdo M. ir Gintaras Marcinkevičiai, taip pat investicinis fondas „Lords LB Private Equity Fund I“.

„Ordeta“ priklauso Baltarusijoje esantis prekybos tinklas „Mart Inn“. Skaičiuojama, kad 2012 m. prekybos tinklas turėjo 30 parduotuvių.

Konkurencijos taryba sprendimą gali priimti vėliausiai po trijų mėnesių, esant poreikiui kontroliuojnti institucija šį terminą gali mėnesiui pratęsti.

DELFI skelbė, kad bendrovėMaxima grupė“ ir jai prekybos franšizės paslaugas teikianti „Franmax“ kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą su ieškiniu dėl Baltarusijoje esančių parduotuvių „Mart Inn“ panašumo į „Maximą“. Atsakovai kaltinimus neigia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)