Laimėjus konkursą „Civinity Solutions“ Latvijoje ateinančius trejus metus teiks valymo paslaugas visuose Rygos Rytų klinikinei universitetinei ligoninei priklausančiose statiniuose, kurių bendras plotas siekia 150 000 kv.m.

„Tai yra didžiausias viešasis pirkimas gydymo įstaigoms valyti Latvijoje. Džiaugiamės, kad mūsų patirtis ir kvalifikacija šiam darbui buvo įvertinti ir paslaugų teikimas buvo patikėtas mums. Objektai yra sudėtingi, jiems keliami dideli švaros ir dezinfekcijos reikalavimai“, - sako Deividas Jacka, „Civinity“ grupės akcininkas ir generalinis direktorius.

Paslaugos bus pradėtos teikti šių metų spalio 1 d. Jas teiks daugiau nei 200 „Civinity“ darbuotojų.

Rygos Rytų klinikinė universitetinė ligoninė yra didžiausia daugiafunkcė gydymo įstaiga Latvijoje, teikianti pacientams plačią diagnostiką ir gydymą, taip pat atliekanti mokslinius tyrimus ir kurianti inovacijas, užtikrinanti jaunųjų specialistų rengimą ir organizuojanti visuomenės švietimo ir sveikatos gerinimo veiklą. Ligoninėje kiekvienais metais sveikatos priežiūros paslaugas gauna daugiau nei 60 000 pacientų ir 710 000 ambulatorinių pacientų. Bendras ligoninių lovų skaičius viršija 2 000.

„Civinity Solutions“ yra tarptautinė komercinių ir viešųjų statinių priežiūros įmonė Baltijos šalyse, prižiūrinti daugiau nei 5,5 mln. kv.m. skirtinguose objektuose Lietuvoje ir Latvijoje. „Civinity Solutions“ priklauso „Civinity“ grupei, jungiančiai daugiau nei 20 įmonių, kurios prižiūri 10 mln. kv. m gyvenamųjų namų ir komercinių pastatų ir yra įdiegusios kelis tūkstančius inžinierinių sistemų skirtingose Europos miestuose. „Civinity“ komandoje dirba 1500 darbuotojų Lietuvoje, Latvijoje ir Didžiojoje Britanijoje. 2020 metais „Civinity“ pajamos siekė 51,84 mln. Eur, o EBITDA 3,87 mln. Eur.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją