Planuojama, kad gamykla pradės veikti rudenį, o gamyba dalimis bus perkelta iki metų pabaigos, praneša bendrovė.

„Praėję metai parodė, kad higienos prekių paklausa itin didelė. Mūsų prekių ženklai turi stiprias pozicijas, yra pripažįstami kaip natūralumo inovatoriai bei vertinami už patikimą kokybę. Todėl nusprendėme, kad nėra tikslo atidėlioti. Juolab, kad naujoji gamykla leis padidinti našumą“, – pranešime sako įmonės vadovė Romualda Stragienė.

„BIOK laboratorijos“  gamyklos statybos

Per metus dabartinėje gamykloje pagaminama 6 mln. vienetų produktų. Klevinėje įsikursianti naujoji gamykla leis padidinti šį kiekį penkis kartus kartus. Joje bus naudojama išskirtinai žalioji energija.

Pernai įmonės apyvarta išaugo 20 proc. iki 10,4 mln. eurų. Šiemet bendrovė planuoja 14 proc. apyvartos augimą.

„BIOK laboratorijos“  gamyklos statybos

„Ilgalaikis įdirbis eksporto rinkose padėjo užmegzti naujų reikšmingų kontaktų ir įvesti prekės ženklus į naujas Kinijos, Austrijos ir Belgijos rinkas. Todėl, net ir kilus trikdžiams dėl užsidariusių valstybių sienų, eksportą auginome 31 proc., jis sudarė 40 proc. įmonės pajamų“, – sako R. Stragienė.

„BIOK laboratorija“ valdo prekės ženklus „Kilig“, „Margarita“ ir „Ecodenta“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)