Joje pažymima, kad Rusijoje pradėjus karą Ukrainoje yra didelė rizika, jog nebus kraunami kroviniai iš Rusijos, Baltarusijos ir Ukrainos, tačiau bendrovė turės pakankamai išteklių tęsti veiklą.

„Atsižvelgiant į tai, kad bendrovės veikla yra diversifikuota, didesnė teikiamų paslaugų dalis susijusi su Lietuvos ir kitų šalių kroviniais, dėl kurių krovos yra sudarytos sutartys su klientais, vadovybės vertinimu, bendrovė turės pakankamai išteklių tęsti veiklą bent 12 mėnesių po ataskaitinio laikotarpio pabaigos“, – teigiama įmonėse aiškinamajame rašte.

Taip pat nurodoma, kad vadovybė negali atmesti galimybės, jog besikeičianti situacija dėl karo ir Vakarų sankcijų Rusijai bei Baltarusijai paveiks kitas rinkas ir kad tai turės neigiamos įtakos ekonominei aplinkai, kurioje veikia įmonė ir taip neigiamai paveiks bendrovę, jos finansinę būklę ir rezultatus.

„Bega“ pastaruoju metu krovė keturiais traukiniais iš Ukrainos atvežtą aliejų ir kukurūzus.

„Begos“ akcijas valdo 11 fizinių asmenų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją