Kaip nurodoma pranešime, jis šiose pareigose keičia Andrių Mikalauską, kuris paskirtas vadovauti ir plėtoti įmonę Lenkijoje, kuri veiklą naujoje rinkoje pradėjo prieš mėnesį.

Nurodoma, kad „Barboros“ komercijai A. Jurgelevičius vadovavo pastaruosius 6 metus, įmonėje dirba nuo jos įkūrimo. Įgyvendinant plėtrą į Lenkiją, jis buvo laikinai paskirtas „Barboros“ vadovu Lenkijoje.

„Didžiausią dėmesį skirsiu tolesniam paslaugos tobulinimui ir naujų funkcijų diegimui Baltijos šalyse. Šiuo metu ypač stipriname savo IT komandą, todėl klientams pasiūlysime dar patogesnį, jų kasdienį gyvenimą palengvinantį apsipirkimą“, – pranešime cituojamas A. Jurgelevičius.
A. Mikalauskas lieka vadovauti įmonei „Radas“, valdančiai „Barboros“ e. parduotuves Baltijos šalyse ir Lenkijoje bei atsakingai už „Barboros“ plėtrą. Kalbėdamas apie įmonės plėtros perspektyvas naujoje rinkoje, A. Mikalauskas neslepia planų žengti ir į kitus Lenkijos miestus.

Praėjusiais metais „Barboros“ apyvarta per pirmą metų pusmetį pasiekė visą 2019 metų apyvartą, kuri siekė 50 mln. eurų. Įmonė pirmojo karantino metu įgyvendino plėtrą į visų Baltijos šalių regionus, kur buvo atidarytos 95 prekių atsiėmimo stotelės „Barbora Express“, taip pat atidarė 7 naujus prekių surinkimo centrus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o šių metų pradžioje įžengė į Lenkiją.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)