Pasak „Barboros“ vadovo Andriaus Jurgelevičiaus, „Barbora Express“ regionuose veikia kaip būtiniausių prekių parduotuvė, kurioje patogu prekes atsiimti pakeliui į namus. Minėtuose miestuose paslauga išplečiama – gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.

Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės gyventojai jau gali pasirinkti apsipirkimą pagrindinėje „Barboros“ parduotuvėje. Čia jie gali rinktis iš didesnio prekių asortimento, kurį sudaro apie 10 tūkst. ir daugiau skirtingų maisto produktų, gėrimų ir kasdienių buities, higienos bei laisvalaikio prekių, teigiama „Barboros“ pranešime.

Dar vienas svarbus pokytis – patogesnis užsakymų pristatymo laikas. „Barboros“ kurjeris prekes į namus pristato nuo 9 iki 21 val., pasirenkant pristatymo laiką valandos intervalu. Iki šiol šiuose miestuose prekės buvo pristatomos, naudojantis partnerių paslaugomis.

Keičiasi ir prekių pakavimas. Greitu metu šiuose miestuose užsakymai bus pradėti pakuoti į popierinius „Barboros“ maišus. Be to, užsakydami prekes, klientai gali atlikti ir gerą darbą – paaukoti maisto produktų „Maisto bankui“ ar maltiečiams.

Pristatymui į namus taikomas minimalus 19,99 euro krepšelis, pristatymo kaina išlieka 1,99 euro. Nemokamas pristatymas galioja užsisakius prekių už 49,99 euro ar daugiau. Atsiėmimui „Drive-in“ stotelėje išlieka minimalus 9,99 euro krepšelis be jokio papildomo pristatymo mokesčio, nurodoma „Barboros“ pranešime.

„Barbora Express“ regionuose buvo pristatyta pandemijos pradžioje. Sparčią plėtrą į regionus paskatino staiga išaugęs gyventojų poreikis saugiai apsipirkti. Vien Lietuvoje buvo atidarytos 39 „Barboros Express“ prekių atsiėmimo stotelės 36-iuose miestuose ir miesteliuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)