Pasak „Barboros“ vadovo Andriaus Mikalausko, didžiausias impulsas plėsti komandą buvo sparčiai augantys užsakymų srautai ir noras klientams užtikrinti sklandžią ir kokybišką paslaugą bet kokiomis sąlygomis.

Šiuo metu „Barboros“ komanda yra 2,5 karto didesnė nei iki pandemijos, sakoma pranešime. Įmonėje dabar dirba 1310 darbuotojų, kai jų skaičius prieš pandemiją siekė apie 500.

Šiuo metu užsakymų srautai „Barboroje“ prilygsta intensyviausiam pirmojo karantino laikotarpiui ir toliau auga. Pasak įmonės vadovo, pirmojo karantino pamokos suformavo aiškų tikslą – užtikrinti, kad būtų įgyvendintas tos pačios dienos pristatymo pažadas klientams. Pajėgumams išplėsti „Barbora“ atidarė 4 naujus prekių surinkimo centrus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Jau po pirmojo karantino daugiau nei penktadalis naujų klientų liko pirkti internetu. Tendencijos rodo, kad po antrojo karantino toliau reguliariai perkančiųjų maistą ir kasdienes prekes internetu bus dar daugiau. Todėl didiname ir savo komandą – šiuo metu darbuotojus įdarbiname pagal neterminuotą sutartį ir planuojame, kad jie liks „Barboros“ komandos dalimi ir po pandemijos“, – sako A. Mikalauskas.

Kartu „Barbora“, kaip ir pirmojo karantino metu, sudaro galimybes laikinai įsidarbinti tiems darbuotojams, kurie šiuo metu dėl sustabdytos jų pagrindinės darbovietės veiklos, yra prastovose, pavyzdžiui, kavinių, restoranų darbuotojams. Pasak A. Mikalausko, ateidami dirbti į „Barborą“, šie žmonės užsitikrina pastovias pajamas, kol galės vėl grįžti į savo pagrindinę darbovietę.

Šių metų balandžio mėnesį įgyvendinta plėtra į Lietuvos, Latvijos ir Estijos regionus – iš viso atidarytos 95 „Barbora Express“ pirkinių atsiėmimo stotelės mažesniuose miestuose ir miesteliuose, 39 iš jų – Lietuvoje. Atidaryti 6 nauji prekių surinkimo centrai Baltijos šalyse: 4 Lietuvoje ir 2 Latvijoje. Dar vieną prekių surinkimo centrą planuojama atidaryti Estijoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)