Prie „SEB Enskilda“ komandos prisijungs buvę „Suprema Securities“ partneriai Ivars Bergmanis, Henrikas Igasta, Priitas Koitas ir Stenas Sumbergas. Naujojoje įmonėje dirbs „SEB Vilfima“ veiklos Baltijos šalyse ir Lietuvoje vadovas Žygintas Mačėnas kartu su kitais „SEB Vilfima“ įmonių finansų srities specialistais.

Tikimasi, kad naujoji organizacija visu pajėgumu pradės veikti iki 2007 metų pradžios.

„SEB Enskilda“ yra investicinis bankas, priklausantis SEB grupei. 1982 metais SEB įkūrė įmonę Londone ir pavadino „Enskilda Securities“. Šiuo metu „SEB Enskilda“ yra pirmaujantis investicinis bankas Šiaurės šalyse, teikiantis paslaugas įmonių finansų (įskaitant įsigijimus ir susiliejimus), kapitalo rinkų, kapitalo rinkų tyrimų ir akcijų kapitalo rinkų (įskaitant IPO) srityse. Šiuo metu „SEB Enskilda“ turi biurus Stokholme, Helsinkyje, Kopenhagoje, Londone, Frankfurte ir Niujorke.

„SEB Enskilda“ pirmaujančias pozicijas savo veiklos srityse Šiaurės šalyse patvirtina rinkų dalys ir aukščiausios vietos užimamos tarp įmonių užsiimančių įmonių finansais, tyrimais ir akcijų tarpininkavimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją