„Intrac Group“ yra vienintelė įgaliota daugelio pasaulyje pirmaujančių sunkiųjų mašinų gamintojų importuotoja ir platintoja Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Tarp bendrovės atstovaujamų prekės ženklų – „John Deere“ miškininkystės technika, „Case“ ir „Doosan“ žemkasybos įranga, „Massey Ferguson“ traktoriai ir kombainai, „Manitou“ teleskopiniai krautuvai, „Bomag“ kelių tiesimo įranga. „INTRAC Group AB“ yra INTRAC grupės įmones valdanti holdingo kompanija, kurios pagrindinė buveinė yra Stokholme.

Vadovaujantis „BaltCap“ partneris Simonas Gustainis teigia, kad per investicinį laikotarpį „Intrac“ išaugo daugiau nei keturis kartus.

„Intrac“ plėtojimas buvo ne tik daugelio laimėjimų, bet ir iššūkių kupina kelionė, įskaitant kelis krizių ir esminių rinkos permainų laikotarpius. Manau, kad ši investicija yra geras pavyzdys mūsų nuostatos palaikyti verslą ir jo vadovus tol, kol bus pasiekti numatyti tikslai. Per tą laikotarpį mums kartu su kompanijos vadovybe pavyko paversti „Intrac“ viena iš sunkiosios technikos rinkos lyderių Baltijos šalių regione“, - pažymėjo S. Gustainis. Jis pridūrė esąs dėkingas vadovų komandai už atsidavimą ir atkaklumą per šiuos metus.

Marko Tali, „United Partners“ investicijų vadovas ir valdybos narys, teigia, kad „Intrac“ grupė yra patraukli investicija, turinti didelį tolesnio augimo potencialą. „Intrac“ įsigijimas leidžia UPI pasiekti sinergijos Baltijos šalių sunkiosios ir lengvosios technikos rinkoje“, - pridūrė M. Tali.

Sandorio konsultantai – „Aureus Capital Consulting“. Sandorio vertė ir kitos detalės neatskleidžiamos.

Sandoris bus užbaigtas, kai jam pritars rinkos reguliuotojai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją