Biuras bus atidaromas rugpjūčio 25 dieną, jame įsikurs ir veiklą plės „Avia Solutions Group“ antrinė įmonė Jungtinėje KaralystėjeChapman Freeborn“, kuri specializuojasi užsakomųjų verslo ir korporacinių keleivinių ir krovininių orlaivių nuoma, pranešė „Avia Solutions Group“.

„Aiškiai atsigaunanti tarptautinė aviacijos industrija bei augantys tiesioginių skrydžių keleivių srautai Šiaurės Amerikoje sudarė puikias sąlygas plėstis į antrą didžiausią pasaulyje aviacijos rinką,“ – pranešime sakė „Avia Solutions Group“ vadovas Jonas Janukėnas.

Anot jo, šiuo metu JAV, o kartu ir Šiaurės bei Pietų Amerikose yra didėjanti ne tik komercinių tiesioginių keleivinių skrydžių paklausa, bet ir augantis verslo ir krovininės aviacijos poreikis.

„Jau dabar tikimės, kad fiskalinių metų bendrasis pelnas sieks apie 17 mln. JAV dolerių, vietoje ankščiau prognozuotų 10 mln. JAV dolerių“, – teigė J. Janukėnas.

Šiuo metu „Avia Solutions Group“ Jungtinėse Amerikos Valstijose turi tris biurus: vieną Kalifornijoje ir du Floridoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją