Bendra nuo „Ondato“ įkūrimo pritrauktų investicijų suma siekia 5,6 mln. eurų, o nuo šių metų sausio mėnesio bendrovė augo keturis kartus, teigiama „LitCapital“ pranešime.

Pritrauktos lėšos bus panaudojamos tolimesnei „Ondato“ plėtrai įgyvendinti ir užtikrinti įmonės augimo tęstinumą, investuojant į produkto vystymą, klientų pritraukimą, naujas rinkas.

„Ondato“ teikia pilną atitikties valdymo rinkinį, susijusį su klientų pažinimo procedūromis. Įmonės siūlomas sprendimas apima tapatumo nustatymo, tikrinimo, duomenų rinkimo ir analizės, personalizuotų ir pritaikytų pagal poreikius finansinės ataskaitų, finansinių rizikų valdymo, tikrinant asmens tapatybę tarptautinėse duomenų bazėse ar juoduosiuose sąrašuose funkcijas.

Įmonė parduoda programinę įrangą kaip paslaugą (angl. Software-as-a-Service, SaaS), daugiausia finansinėms institucijoms.

­­„Per paskutinius dešimt mėnesių augome keturgubai, smarkiai išplėtėme savo komandą ir paslaugų spektrą. Mūsų duomenimis, poreikis taikyti klientų patikrinimo ir atitikties sprendimus sparčiai auga ir gilėja. Papildoma investicija padės toliau palaikyti augimą, kuris viršijo mūsų lūkesčius. (...) Su „LitCapital“ kaip patyrusio institucinio investuotojo palaikymu, esame pasiruošę stipriai plėtrai“, – pranešime sakė „Ondato“ įkūrėjas ir vadovas Liudas Kanapienis.

„Ondato“, veiklą pradėjęs 2016 metais, savo paslaugas jau teikia daugiau nei 200 klientų daugiau nei trisdešimtyje valstybių. Tarp bendrovės klientų yra finansinių technologijų (fintech), bankininkystės, draudimo, telekomunikacijos ir kitų pramonės sektorių įmonės. Pritrauktą papildomą investiciją „Ondato“ planuoja panaudoti produkto vystymui, klientų pritraukimui, tolimesnei plėtrai Europoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose, bei pasiruošimui numatytam „A serijos“ finansavimo raundui 2022 metais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją