Į arenos atidarymą atvyko kadenciją baigęs prezidentas Algirdas Brazauskas, Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas, ministras pirmininkas Gediminas Kirkilas, daug Seimo narių, kai kurių ministerijų vadovai, statybininkai, daug valdininkų ir verslininkų.

"Suspėjo tik vieni šiauliečiai. Mieli panevėžiečiai, klaipėdiečiai, kauniečiai, o kur jūs?" - retoriškai klausė A. Brazauskas ir ragino "greitai susiimti".

Pasak "Šiaulių krašto", prezidentas A. Brazauskas gyrė arenos projektą, vadino jį labai vykusiu dėl kompaktiškumo ir ekonomiškumo.

"Šiauliečiai buvo drąsūs - ir buvusi valdžia, ir dabartinė. Nelinkiu Klaipėdai ir Panevėžiui ilgai laukti, nes viskas daug brangiau kainuos", - sakė jis žurnalistams.

Pasibaigus sveikinimo kalboms, Šiaulių vyskupas Eugenijus Bartulis pašventino areną ir palinkėjo sėkmės joje sportuosiantiems ir pramogausiantiems šiauliečiams. Buvo perkirpta įkurtuvių juostelė, įteiktas simbolinis raktas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją