„Lietuvos verslo įmonės jau turi patirties dirbti su pirmaujančia ekranų rinkos lydere „Samsung Display“ globaliose grandinėse. Džiugiu, kad Lietuvos įmonės, turinčios nišines lazerių technologijas bei jų pripažinimą tarptautinėje erdvėje, yra pasirengusios ir toliau stiprinti partnerystę ir savo vaidmenį joje“, – teigė A. Armonaitė.

Susitikime taip pat prisistatė Lietuvos lazerių gamintojai – įmonių „Light Conversion“, „Ekspla“, „Litilit“, „QS Lasers“, „Standa“, „Altechna“, „Optoman“, „Workshop of Photonics“ ir „Akoneer“ atstovai bei Fizinių ir technologijos mokslų centro ir Lietuvos lazerių asociacijos vadovai.

Samsung Display“ pajamos praėjusiais metais sėkmingai pasiekė 25,4 mlrd. eurų ir įmonė išliko pirmaujančia ekranų rinkos lydere.

„Samsung Display“ specializuojasi kuriant ir gaminant įvairius ekrano produktus, įskaitant OLED ir LCD plokštes, naudojamas išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose, televizoriuose, monitoriuose ir nešiojamuosiuose įrenginiuose. Bendrovė nuolat diegia inovatyvias technologijas, skatina verslo ir mokslo bendradarbiavimą bei aukštųjų technologijų produktų kūrimą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją