Vieną lapkričio popietę susiruošiau aplankyti minėtą odos gaminių parduotuvę. Priešingai nei dauguma kitų parduotuvių, ši nėra įsikūrusi centrinėje sostinės dalyje. Tam, kad pasiekčiau kelionės tikslą, turėjau važiuoti į Visorių mikrorajoną.

Į šią parduotuvę vykau dienos metu, kai gatvėse dar nesiformavo spūstys, todėl reikiamą vietą pasiekiau palyginus greitai. Tačiau iššūkiai prasidėjo tuomet, kai reikėjo surasti tikrąją parduotuvės lokaciją.

Nepaisant to, parduotuvę surasti pavyko. Tiesa, pati parduotuvės aplinka, o juo labiau jos išvaizda man sukėlė tam tikrų abejonių, tačiau lauke esančios iškabos tvirtino, jog atvykau ten, kur ir norėjau.

Ir štai – įžengusi į odos gaminių parduotuvę pasižvalgiau, ko iš tiesų čia galima rasti. Pripažinsiu, jog nuo to, ką pamačiau, man raibo akys. Kviečiu jus kartu su manimi pasivaikščioti po slaptą Vilniaus moterų rojų ir ne tik pamatyti, kokie odos gaminiai čia parduodami, bet ir kiek reikėtų už juos pakloti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)