„Lamborghini“ svetainėje paskelbtame pranešime pažymima, jog Bolonijos Sant’Agatos mieste esančioje bendrovės gamykloje rengiamasi gaminti po 1 tūkst. kaukių per dieną. Be to, naudojant 3D spausdintuvus, bus kasdien gaminama po 200 vienetų kitų medikų apsaugos priemonių.

„Atsižvelgdami į dabartinę ekstremalią padėtį, manome, jog privalome įnešti konkretų įnašą į bendrą reikalą“, – pareiškė pranešime cituojamas „Automobili Lamborghini“ prezidentas ir generalinis direktorius Stefano Domenicali.

Kaukės bus gaminamos „Lamborghini“ automobilių salonų apdailos ceche.

„Ralph Lauren“ pagamins 250 tūkst. apsauginių kaukių

JAV mados namai „Ralph Lauren“ su savo gamybos partneriais svarsto planus pagaminti 250 tūkst. apsauginių kaukių ir 25 tūkst. vienkartinių medicininių chalatų, siekiant padėti su koronaviruso pandemija kovojantiems medikams.

Bendrovė taip pat paskelbė, kad jos fondas „Ralph Lauren Corporate Foundation“ skirs 10 mln. JAV dolerių kovai su pandemijos padariniais.

Be kita ko, bus įneštas įnašas į Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) kovos su koronavirusu COVID-19 fondą, pavadintą Solidaraus reagavimo fondu, rašoma bendrovės paskelbtame pranešime.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)