Keliose Amerikos valstijose pateiktuose ieškiniuose teigiama, kad ant etiketės nurodytas alkoholio kiekis neatitiko realybės.

Ieškinys pateiktas dėl alaus „Budweiser“, „Michelob“, iš viso dėl 10 „Anheuser-Busch“ gaminamų alaus rūšių. Kaltintojai remiasi buvusių alaus daryklų darbuotojų informacija.

„Remiamės buvusių „Anheuser-Busch“ darbuotojų informacija, visi ieškinyje paminėti produktai (alaus rūšys) yra skiedžiami“, – teigė advokatas Joshas Boxeris.

Ieškinyje rašoma, jog bendrovė paskutinėje alaus gamybos stadijoje įpila vandens ir alus būna kur kas silpnesnis, nei nurodyta etiketėje.

„Anheuser-Busch InBev“ teigia, jog kaltinimai neturi pagrindo ir kad kompanijos alus atitinka standartus. Alaus daryklos viceprezidentas Peteris Kraemeris teigė: „Mes laikomės aukščiausių alaus gamybos standartų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)