Apie savo finansus A. Kubilius atviravo Žinių radijo laidoje „Pozicija“, atsakydamas į klausytojo klausimą.

„Ne, aš neturėjau santaupų („Snore“ - DELFI). Ir, deja, santaupų apskritai labai mažai turiu. Ne ir „kojinėje“ nelaikau. Išleidžiu. Nuo algos iki algos labiau gyvenu“, - sakė premjeras.

Turto deklaracijų už 2010 metus duomenimis, A. Kubiliaus privalomas registruoti turtas vertas 610,1 tūkst. Lt, piniginės lėšos – beveik 12,5 tūkst. Lt. Premjero žmonos Rasos Kubilienės deklaruoti skaičiai – atitinkamai 25 tūkst. ir 4,6 tūkst. Lt.

DELFI primena, kad Vyriausybė trečiadienį skubiai surengtame posėdyje nutarė perimti „Snorą“ valstybės nuosavybėn, bandant užkirsti kelią galimai nusikalstamai jo savininkų bei vadovų veiklai. A. Kubilius jau atskleidė, kad įtarimų šešėlis krenta ant dviejų didžiausių nušalintų „Snoro“ akcininkų – Rusijos piliečio Vladimiro Antonovo ir lietuvio Raimundo Baranausko. Prokuratūra tikisi, kad nušalinti „Snoro“ akcininkai ir vadovai į apklausas prisistatys patys, bet neatmetame ir jų tarptautinės paieškos paskelbimo galimybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją