"Mes kol kas neplanuojame persvarstyti 2012 metų biudžeto. Su 2012 metų biudžetu visa Lietuva gyvena dar tik 14 dienų. Institucijos ir žinybos turi tvarkytis su taias pinigais, kurie įdėti į biudžetą", - žurnalistams Vilniuje šeštadienį sakė A.Kubilius.

"Galbūt metų viduryje mes galėtumėme planuoti vienokias ar kitokias biudžeto peržiūras, bet kol kas per anksti apie tai kalbėti, nes yra per anksti spręsti apie tai, kaip klostysis euro zonos situacija ekonominė, nuo kurios esame priklausomi", - teigė premjeras.

Taip ministras pirmininkas komentavo policijos vadovų prašymą skirti papildomų lėšų, kurių reikia įgyvendinant įstatymą prieš smurtą šeimoje.

Policijos vadovybės teigimu, krūvis gruodį pradėjus įgyvendinti Apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymą pareigūnams gerokai išaugo. Pareigūnai sulaukia tūkstančių iškvietimų dėl galimo smurto šeimose, per metus, manoma, bus pradėta daugiau nei 5 tūkst. ikiteisminių tyrimų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją