„Dėkoju akcininkams už pasitikėjimą, vadovauti vienai didžiausių agroverslo bendrovių Lietuvoje yra didelė atsakomybė. Drauge su stipria ir profesionalia komanda tęsime pradėtus darbus – prisiimu atsakomybę bei iššūkį toliau auginti „Agrochemą“, pranešime sako A. Lukoševičius.

Ekonomisto išsilavinimą turintis A. Lukoševičius „Agrochemos“ įmonių grupėje dirba nuo 2018 metų.

Jis iš pradžių ėjo elevatorių ir gamybos vadovo pareigas, 2021 metais tapo bendrovės vykdomuoju direktoriumi, atsakingu už gamybą, elevatorių veiklą bei infrastruktūrą.

Aurimas Lukoševičius

„Agrochemos“ įmonių grupė žemės ūkio sektoriuje veiklą vykdo nuo 1993 metų. Bendrovė prekiauja azoto trąšomis, augalų apsaugos priemonėmis, sėklomis, sodo ir daržo prekėmis, degalais ir jų priedais. Taip pat superka grūdus, siūlo jų džiovinimo, valymo, pristatymo, sandėliavimo, transportavimo iki uosto paslaugas.

Tuo metu A. Kuskytė „Achemos“ vadove paskirta vietoje anksčiau bendrovei vadovavusio Ramūno Miliausko.

„Agrochemos“ įmonių grupę sudaro 3 įmonės: UAB „Agrochema“, SIA „Agrochema Latvia“ „Agrochema Eesti“ OU. Įmonių grupėje dirba 373 darbuotojai.

2024 metais „Agrochemos“ įmonių grupės planuojama apyvarta 425 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją