„Vakar turėjome atsakymą, kad jis išvykęs į komandiruotę Rusijoje. Šiandien jis lankosi tarptautinėje parodoje „Auksinis ruduo“, kurioje lankosi ir mūsų žemės ūkio ministras“, - po Vyriausybės posėdžio kalbėjo A. Butkevičius.

Pasak jo, po D. Medvedevo apsilankymo prie lietuviškų produktų stendo, su socialdemokratu susisiekė ministras Vigilijus Jukna, kuris teigė, kad Rusijos atstovai buvo priėję, pasisveikino, tačiau jokių kitų naujienų nėra.

„Vakar vakare pavyko susiskambinti su Genadijaus Oniščenkos (Rusijos vartotojų teisių tarnybos „Rospotrebnadzor" vadovas – red. past.) pavaduotoju ir šiandien ryte vėl buvo pokalbis su pavaduotoju. Ryte pasirašiau raštą pagal jų pageidavimą. Jie norėtų matyti pieno perdirbimo įmonių vadovus ir mano patarėją Antaną Vinkų. Jie mano raštą gavo, kad šie žmonės yra deleguoti nuo Lietuvos kalbėti su G. Oniščenka“, - teigė premjeras.

A. Butkevičius tikisi, kad apie susitikimo datą Lietuva bus informuota trečiadienį. Rašte išsakytas Lietuvos pageidavimas susitikti šį penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (459)