„Stokholmo kryptyje yra pastebimas mažas lėktuvų užimtumas“, – DELFI sakė Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) direktorius Tomas Vaišvila.

Nedidelį keleivių susidomėjimą šia kryptimi rodo ir tai, kad šios skrydžių bendrovės tinklalapyje dar galima rasti nebrangių bilietų į po poros dienų vyksiantį skrydį į Stokholmą.

Tiesa, Stokholmas iš Vilniaus bus pasiekiamas „Estonian Air“ ir vėl į sostinę sugrįžtančios bendrovės „Skyways“ lėktuvais.

Nuo liepos 26 d. „Wizzair“ planuoja antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais skraidinti į Vokietijos miestą Dortmundą.

Liepos 26 d. „Wizzair“ taip pat nuo dviejų iki trijų kartų per savaitę didina skrydžių skaičių į Milaną, tačiau nuo trijų iki dviejų kartų mažina skrydžių į Romą.

„Po šių sprendimų nebelieka „Ryanair“ ir „Wizzair“ skrydžių dubliavimo“, – sakė T. Vaišvila.

Ši nuo gegužės į Vilnių įžengusi pigių skrydžių bendrovė taip pat skraidina į Londoną, Milaną, Romą.

Jo teigimu, liepos pabaigoje Vilnius reguliariais skrydžiais bus pasiekiamas 30 tiesioginių krypčių, geriausiais laikais – 2008 m. – buvo 35 kryptys.

Šiuo metu „Wizzair“ iš Vilniaus skraidina į Stokholmą, Romą, Milaną, Londoną, Korką, Eindhoveną, Barseloną, Donkasterį.

DELFI primena, kad šiemet į Vilnių atėjusios pigių skrydžių bendrovės „Wizzair“ ir „Ryanair“ per metus įsipareigojo skraidinti po 250 tūkst. keleivių. Už vieno keleivio aptarnavimą oro uostui jos moka po 2 eurus (7 Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)