Bendrovė naujienų agentūrai BNS pranešė, jog ir toliau vykdys skrydžius iš Rygos keliomis kryptimis, įskaitant Vokietijos Dortmundą, Sakartvelo Kutaisį, Nyderlandų Eindhoveną, Norvegijos Bergeną ir Oslą, Švedijos Stokholmą, Ukrainos sostinę, Šefildą ir Londoną Didžiojoje Britanijoje.

Skrydžiai į Reikjaviką nuo gruodžio 17 dienos bus perkelti į Vilnių.

Pasak Rygos oro uosto atstovės Lauros Kulakovos, koronaviruso krizė padarė didelį poveikį visiems aviacijos sektoriaus dalyviams ir privertė juos reorganizuoti bei konsoliduoti išteklius, juolab kad yra prognozuojama, kad padėtis žiemą gali pablogėti.

„Wizz Air“ yra ilgametė ir stabili Rygos oro uosto partnerė ir krypčių bei skrydžių, kuriuos oro bendrovė siūlo iš Rygos, skaičius daug nepakis, todėl tai neturės jokios įtakos keleivių srautui ar oro uosto pajamoms“, – pareiškė ji.

Visiems „Wizz Air“ Rygos bazės darbuotojams bus pasiūlytas darbas kituose „Wizz Air“ tinklo padaliniuose, pareiškė oro bendrovė.

„Wizz Air“ rinkos dalis Rygos oro uoste liepą siekė 6 procentus. Oro vežėja skrydžius iš Rygos vykdo nuo 2010 metų.

Bazę Rygoje „Wizz Air“ atidarė 2014-aisiais.

Įkurti dviejų orlaivių bazę Rygos oro uoste planuoja oro bendrovė „Ryanair“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)