„Wizz Air“ skrydžio W9 5450 iš Kauno į Londono Lutoną keleivis įlaipinimo metu buvo nedrausmingas, įžeidinėjo kitus keleivius ir „Wizz Air“ įgulą.

Prieš išskrendant buvo nuspręsta išlaipinti nepaklusnų keleivį, tačiau dėl to netyčia išsiskleidė priekinis šliaužiklis. Visi keleiviai buvo paprašyti išlipti, kad būtų galima atlikti būtinus saugos patikrinimus ir paruošti orlaivį išvykimui. Keleiviams buvo suteiktas maitinimas pagal „Wizz Air“ politiką ir ES reglamentą. Dėl keleivių skaičiaus apribojimų, atsiradusių dėl nusileidimo kalnelio išsiskleidimo, 50 šio skrydžio keleivių turėjo būti perkelti į kitus skrydžius.

Šiems keleiviams buvo suteiktas apgyvendinimas pagal „Wizz Air“ politiką. Skrydis su 166 keleiviais išvyko vėluodamas 6,5 valandos ir netrukdomai nusileido Lutone.

„Wizz Air“ nuoširdžiai atsiprašo už patirtus nepatogumus, tačiau mūsų įgulos, keleivių ir orlaivių sauga ir saugumas išlieka svarbiausiu mūsų prioritetu“, – rašoma oro linijų išplatintame pranešime.

„Delfi“ primena, kad Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovas Marius Zelenius vakar komentavo, jog viso lėktuve buvo registruota 218 keleivių. 50 iš jų savanoriškai atsisakė toliau skristi.

„Kas vyksta Kaune“ redakcijai skrydžio į Londono Lutono oro uostą laukusi keleivė pasakojo, kad skrydis daugiau nei 6 valandoms buvo atidėtas dėl „Wizzair“ oro linijų stiuardesės klaidos, kai konflikto su keleive metu skrydžių palydovė netyčia išskleidė evakuacijos čiuožyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)