„Vakar „WizzAir“ atšaukė visus skrydžius VilniusNica – Vilnius šiems metams. Jokios informacijos negavome ir iki šiol nesame informuoti. <...>

Kelionė buvo suplanuota liepos mėnesį, tai dabar ką daryti: laukti, nelaukti? Jie panaikino šitą kryptį ar nepanaikino? Kas atsitiko?“, – klausė skaitytojai.

Taip pat klausimų kilo dėl Malagos miesto. Buvo aiškinta, kad skrydžiai atšaukti ir ten, tačiau suplanuotos kitos skrydžių dienos. Vietoje skrydžių pirmadieniais ir penktadieniais, panašu, kad jie bus vykdomi ketvirtadieniais ir sekmadieniais.

Feisbuke taip pat minima, kad keleiviai sulaukė ir laiškų dėl atšauktų skrydžių į Romą, Splitą. Neaišku lieka ir dėl Islandijos sostinės Reikjaviko krypties.

Redakcija susisiekė su aviakompanijos atstovais, šie patvirtino informaciją, kad dalis skrydžių atšaukiama.

„Wizz Air“ patvirtina, kad dėl artimiausiais mėnesiais planuojamų „Pratt & Whitney“ variklių patikrinimų, kurie nepriklauso nuo oro linijų bendrovės, „Wizz Air“ laikinai sustabdys kai kuriuos savo maršrutus visame tinkle.

Siekdama užtikrinti kuo geresnę klientų patirtį, oro bendrovė dėjo visas pastangas, kad keleiviai patirtų kuo mažiau trikdžių ir būtinus tvarkaraščio pakeitimus įgyvendino likus keliems mėnesiams iki išvykimo datos“, – buvo teigiama gautame atsakyme.

Delfi taip pat teiravosi, kokios konkrečiai kryptys bus paveiktos ir kurį laiką. Gavus įmonės patikslinimą, tekstas bus papildytas.

Kaip aiškino avialinijos, visiems keleiviams, kurie tiesiogiai rezervavo bilietus oro linijų bendrovėje, netrukus el. paštu ir SMS žinutėmis praneš apie pakeitimus.

Jiems bus pasiūlyta pasirinkti tinkamiausią iš trijų variantų: nemokamai perregistruoti bilietą į kitą skrydį, grąžinti 120 proc. sumos „WIZZ“ kreditais arba grąžinti 100 proc. pinigų pradine mokėjimo forma.

„Wizz Air“ atsiprašo už nepatogumus, kuriuos galėjo sukelti šie pakeitimai“, – teigė atstovai.

Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas patvirtino, kad „Wizz Air“ jau nuo praėjusių metų pabaigos viešai pateikė informaciją apie planuojamus techninius turimų orlaivių patikrinimus, o tai lėmė, kad kelis šių metų pradžios mėnesius oro bendrovė planuoja sumažinti veiklos apimtis, skrydžių skaičius visame savo tinkle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)