Į Gruziją iš Vilniaus oro bendrovė pradės skraidyti nuo kitų metų kovo 31 d. Skrydžiai bus vykdomi pirmadieniais ir penktadieniais. Į Graikijos salą Korfu skrydžiai pradedami kitų metų birželio 15 d. Iš pradžių skrydžiai bus vykdomi tik šeštadieniais. Žadama, kad bilietų kainos į abi šias kryptis bus nuo 139 Lt.

Pristatyti naujų skrydžių į Lietuvą atvykęs vadovas Jozsefas Varadis teigė, kad naujos kryptys iš Vilniaus oro uosto rodo bendrovės pasiryžimą plėstis į Rytus. Pigių skrydžių bendrovė jau siūlo skrydžius į Ukrainą, Gruziją, Turkiją, Rusiją, Izraelį. Greitai žadama pradėti skraidyti į Dubajų (Jungtiniai Arabų Emyratai).

„Wizz Air“ kompanija Lietuvoje veikia jau 2,5 metų. Keleiviams siūloma skristi į 16 miestų 11 šalių. Šiais metais keleiviams buvo pasiūlytos naujos kryptys į Alesundą (Norvegija), Kijevą (Ukraina) ir Tel Avivą (Izraelis).

„Wizz Air“ bendrovė turi 45 orlaivius. Joje dirba daugiau nei 1700 darbuotojų. „Wizz Air“ lėktuvai keleivius skraidina į 35 valstybes ir siūlo 290 maršrutų.

Vilniaus oro uosto generalinis direktorius Gediminas Almantas pabrėžė besitikintis, kad nauji skrydžiai iš Vilniaus padidins ne tik vietos, bet ir tranzitinių keleivių skaičių oro uoste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)