Kaip praneša Policijos departamentas, eismo apribojimai bus taikomi iki antradienio 20 val. vakaro. Šiuo laiku transporto priemones bus draudžiama statyti Goštauto g. atkarpoje nuo Gedimino prospekto iki A.Tumėno gatvės, taip pat L.Stuokos - Gucevičiaus gatvių atkarpoje nuo Liejyklos gatvės iki viešbučio „Kempinski" ir ties viešbučio „Kempinski" įėjimais, taip pat Subačiaus gatvės atkarpoje nuo Žiupronių gatvės iki Aušros Vartų gatvės. Sustoti ir stovėti bus uždrausta Gynėjų gatvės atkarpoje nuo Gedimino prospekto iki Mažvydo bibliotekos Nepriklausomybės aikštės pusėje, Didžiosios gatvės dalyje nuo Rūdninkų gatvės iki Etmonų gatvės.

Transporto priemonėms taip pat bus draudžiama įvažiuoti į Gedimino prospekto atkarpą tarp Kudirkos aikštės ir prekybos centro „GO 9", nebus leidžiama įvažiuoti į aikštelę prie Katedros aikštėje esančios varpinės, į viešbučio „Novotel" aikštelę iš Vilniaus gatvės pusės, taip pat draudžiama statyti taksi automobilius Vilniaus gatvės pradžioje. Bus draudžiama įvažiuoti iš Konstitucijos prospekto į Nacionalinės dailės galerijos automobilių stovėjimo aikšteles.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)