Kaip rašoma savivaldybės pranešime spaudai, 2G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis ir 54 Pilaitė–Lazdynai–Stotis maršrutų autobusai šia atkarpa nevažiuos. Važiuodami į Stotį nuo Žemaitės-Naugarduko g. sankryžos, jie važiuos Naugarduko, Švitrigailos gatvėmis, toliau – savo trasa iki Stoties. Iš Stoties autobusai nuo Kauno-Švitrigailos g. sankryžos važiuos Švitrigailos, Naugarduko gatvėmis, toliau – savo trasa.

2G ir 54 maršruto autobusai nevažiuos pro stoteles Naujamiestis (Kauno g., abiem kryptim) ir Sparta (Kauno g., iš Stoties). Šių maršrutų autobusai važiuodami pakeista trasa sustos Vytenio st. (Naugarduko g., abiem kryptim), Švitrigailos st. (Naugarduko g., iš Stoties), Sparta (Švitrigailos g., iš Stoties).

16 Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis troleibusų maršrutas nesikeis, tačiau troleibusai bus pristabdomi iki 3 minučių.

Taip pat šeštadienį eismo organizavimas keisis ir ant Žvėryno tilto, vykstant filmavimui, 10-12 val. periodiškai ik 3 minučių bus stabdomas eismas. Filmavimas 18-22 val. taip pat vyks ir Reformatų skvere.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)