Portalo sviesoforai.lt antradienį, gruodžio 8 d., apie 17 val. buvo susiformavusios 22 automobilių grūstys.

Vairuotojai priversti ilgai stovėti kelyje sostinės centre, Žirmūnuose, Šeškinėje, Viršuliškėse, Naujamiestyje, Vilkpėdėje. Taip pat nurodoma, kad šiuo metu vyksta 45 kelio darbai.

DELFI jau rašė, kad paskutiniu metu netikėtai susidariusias spūstis pastebi jau ir taksi vairuotojai. Sostinės taksi vežėjų asociacijos „Sosveta“ vadovas Romualdas Bieliauskas teigė, kad dabar spūstys susidaro netgi visiškai netikėtų paros metu.

Kantrybe keliaujant su automobiliu ar viešuoju transportu po Vilnių išbandyti gyventojai ir miesto svečiai galėjo dar ir lapkričio mėnesį. Tuomet mieste taip pat formavosi gana didelės transporto priemonių spūstys. Tuomet „Susisiekimo paslaugų“ laikinoji vadovė Modesta Gusarovienė teigė, kad spūstys formavosi dėl sudėtingų eismo sąlygų.

„Susisiekimo paslaugų“ duomenimis, kai oras geras, per šviesoforu reguliuojamą sankryžą per vieną ciklą pravažiuoja apie 20 automobilių, esant prastam matomumui – 17 arba mažiau.

Taksi paslaugų teikėjų asociacijos vadovas Ričardas Kriukovas tuomet pabrėžė, kad įtaką spūstims daro ir vykdomi kelio darbai mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)