Nurodoma, kad ribojimai numatomi Minijos g. atkarpoje nuo „Bega“ įmonės terminalo iki Sausio 15-osios g. Taip pat – Sausio 15-osios g. iki Tilžės gatvės ir Tilžės g. nuo Sausio 15-osios g. iki Jakų žiedo.

Dėl minėto negabaritinio krovinio pervežimo galimi viešojo transporto vėlavimai, taip pat keisis kai kurių viešojo transporto maršrutai bei tvarkaraščiai. Ribojimų metu gyventojams ir miesto svečiams rekomenduojame keliones planuoti iš anksto su laiko atsarga, esant galimybei rinktis kitus maršrutus, sekti kelių ženklinimo informaciją.

AB „Orlen Lietuva“ atsiprašo už laikinus nepatogumus ir tikisi gyventojų supratingumo. Bendrovė anksčiau skelbė, kad modernizuojant jos gamyklą Mažeikiuose, į Lietuvą atplukdomas milžiniškas apie 1,5 tūkst. tonų sveriantis, 100 metrų ilgio, 6,5 metrų pločio ir 10 metrų aukščio reaktorius.

Kaip „Delfi“ skelbė anksčiau, maršruto ilgis sudarys 145,2 km ir bus keliaujama per Klaipėdos, Skuodo, Kretingos ir Mažeikių rajonus. Didžiausias krovinio greitis sieks vos 5 km/val., o numatytas vidutinis greitis – 3 km/val.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją