Trečiadienį skrydžiu EK521 iš Indijos Tiruvanantapuramo miesto skridęs lėktuvas nesėkmingai nusileido Dubajaus tarptautiniame oro uoste ir netrukus užsidegė. Laimė, visiems 300 keleivių ir lėktuvo įgulai pavyko išsigelbėti iš degančio orlaivio, rašo agentūra „Reuters“. Tačiau CNN praneša, kad žuvo vienas ugniagesys.

Šiuo metu gaisras užgesintas. Incidento priežastys yra tiriamos.

Dubajaus oro uostas atnaujino darbą

Dubajaus tarptautinis oro uostas trečiadienį visiškai atnaujino darbą praėjus vos kelioms valandoms po to, kai iš Indijos skridusį oro linijų bendrovės „Emirates“ lainerį „Boeing 777“ anksčiau trečiadienį ištiko avarija leidžiantis šiame oro uoste.

Dėl šio incidento oro uostas buvo trumpam uždarytas.

DMO paskelbė, kad gaisras „buvo suvaldytas“ ir pridūrė, kad oro uosto ir „Emirates“ gelbėtojų brigados „gerai parengtos reaguoti į tokius incidentus“.

Dubajaus tarptautinis oro uostas yra didžiausias pasaulyje pagal aptarnaujamų tarptautinių keleivių skaičius. Iš jo „Emirates“ lėktuvai skraido į 153 miestus visame pasaulyje.

Šių metų kovą orlaivis „Boeing 737-800“, priklausantis kitai Dubajuje įsikūrusiai pigių skrydžių bendrovei „Flydubai“, sudužo Rostovo prie Dono oro uoste. Visi lėktuvu skridę žmonės – 61 keleivis ir įgulos narys – žuvo.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)