Senąsias transporto priemones primins vienintelis troleibusas. Pavasarį jis baigtas restauruoti. Vidus pritaikytas pramoginėms ekskursijoms po Kauną.

Naujasis interjeras išduoda, kad troleibusas skirtas pramogoms: viduje senąsias sėdynes pakeitė patogesnės, įrengtos garso kolonėlės ir aparatūra, o priešais vairuotojo kabiną pakabintas skystųjų kristalų televizorius.

Gėrimams pasidėti troleibuse pastatyti specialūs stalai. Kaip linksminasi keleiviai, pašaliniai greičiausiai nesužinos, nes juos paslepia tamsinti troleibuso stiklai. Senajame troleibuse įrengtas oro kondicionierius.

„Autrolio“ atstovų teigimu, ši transporto priemonė turėtų sudominti turizmo agentūras. Kol kas senuoju troleibusu į gatves linksmintis dažniausiai išrieda ne turistai, o Kauno jaunimas.

„Praėjusią vasarą troleibusą dažniausiai nuomojo pavieniai žmonės. Buvo švenčiami mergvakariai, įmonės išsinuomodavo jį savo darbuotojų linksmybėms. Kiekvieną savaitgalį troleibusas buvo užimtas. Tikimės, kad ateityje juo labiau susidomės turizmo agentūros, kurios galėtų organizuoti ekskursijas užsieniečiams po Kauną“, – vylėsi bendrovės „Autrolis“ pardavimų vadybininkė Renata Lašienė. Norintieji pasivažinėti šiuo retro stiliaus troleibusu už valandą turi sumokėti 200 litų.