Kaip nurodo savivaldybė, už minėtą kelią, tiltus, esančius šio kelio atkarpoje, atsako AB Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Susisiekta su Utenos kelių tarnybos Anykščių meistrijos vyriausiuoju inžinieriumi dėl užfiksuotų tilto konstrukcijos pažeidimų, kuris pakomentavo esamą situaciją.

Tiltas per Virintos upę (aut. Ignas Žąsinas)

„Tai, kas matosi užfiksuotose nuotraukose, yra nubyrėjęs apsauginis betoninis sluoksnis. Jis tikrai nekelia pavojaus eismo dalyviams. Per ilgus metus šis tiltas, kaip ir visi kiti, yra veikiamas įvairių išorinių sąlygų.

Kasmet yra atliekami planiniai remonto darbai bei vertinimai. Šiais metais taip pat minėtas tiltas buvo vertinamas, jo būklė 4 balai (iš 5), tai reiškia, kad tiltas yra geros būklės ir nekeliantis pavojaus“, – kalbėjo Utenos kelių tarnybos Anykščių meistrijos vyriausiasis inžinierius Rimvidas Leonavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją