„Artimiausiu metu nematome perspektyvos vystyti turizmą šiame regione.

Stebime pasikeitusius keliautojų pasirinkimus ir pageidavimus, todėl siekdami kuo geriau atliepti jų kelionių poreikius žiemos sezono metu, koncentruosimės į kitas kryptis – Hurgadą, Tenerifę, Madeirą, Jungtinius Arabų Emyratus“, – sako Aleksandras Sukovas, „Tez Tour“ vadovas.

Pasak jo, nuo lapkričio 3 d. bus vykdomi tik skrydžiai parskraidinti keliautojus iš Šarm aš Šeicho kurorto. O visiems keliautojams, planavusiems keliones į šį kurortą nuo minėtos dienos, siūloma keliones perkelti į Hurgadą, esančią vakariniame Raudonosios jūros krante.

Taip pat klientams bus suteikiama galimybė rinktis keliones kitomis „Tez Tour“ organizuojamomis kryptimis, pavyzdžiui, į Antaliją, Tenerifę, Madeirą ar JAE.

„Darome viską, kad mūsų poilsiautojų atostogos vyktų taip, kaip suplanuota, tad keliautojams pateiksime pačius palankiausius kelionių keitimo variantus“, – pabrėžė A. Sukovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją