Vilnietis Mindaugas šį savaitgalį žada praleisti Berlyne. Į Vokietiją jis planuoja skristi nusipirkęs „Air Lituanica“ bendrovės pasiūlytus bilietus. Susiruošęs kelionei vyras pasitikrino Vilniaus oro uosto internetinį puslapį ir išvydo, kad penktadienį vėluoja išskristi oro vežėjo lėktuvas į Prahą.

„Bijau, kad dėl šio vėlavimo, gali vėluoti ir mano skrydis į Berlyną“, - nerimavo sostinės gyventojas.

Bendrovės „Air Lituanica“ komunikacijos vadovė Sandra Meškauskaitė patvirtino, kad lėktuvas į Prahą neišskrido laiku, tačiau skrydžių į Berlyną ir Briuselį laukiantiems keleiviams pataria būti ramiems.

Vėlavimas yra dėl techninio gedimo, kurį pastebėjome vakar vakare. Skrydis į Prahą įvyks, tik numatytas vėlavimas“, - teigė ji.

Pasak S. Meškauskaitės, tuo pačiu lėktuvu skrendama į Briuselį, tačiau skrydis į Belgiją įvyks numatytu laiku, be vėlavimo – 18.30 val.

Į Berlyną skrendama kitu lėktuvu, todėl minėtas vėlavimas šiam skrydžiui įtakos neturės.

DELFI primena, kad prieš porą savaičių „Air Lituanica“ keleiviai buvo susidūrę su daug blogesne situacija: skrydis į Prahą buvo atšauktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)