Tarp kreditorių – ir šios bendrovės bilietus įsigiję, bet taip ir neišskridę žmonės. Nepanaudotų bilietų skaičius – arti 16 tūkstančių.

Dalis jų pinigus atgavo ar dar atgaus iš bankų, kurių išduotomis mokėjimo kortelėmis atsiskaitė pirkdami bilietus. Bet kai kurie bankai iš klientų reikalauja oficialaus patvirtinimo, išduoto bendrovės „Star1 Airlines”.

Tačiau paprastam mirtingajam tai sunkiai įmanoma – nei telefonu, nei elektroniniu paštu su bendrovės atstovais nesusisieksi, o pastate, kuriame „Star1 Airlines” buvo registruota, biuro nebėra.

Lietuvoje individualaus patvirtinimo reikalauja SEB bankas. Jis gavo apie trisdešimt pretenzijų – tiek žmonių nepasinaudojo įsigytais bilietais. Į „Swedbank” kreipėsi 159 klientai, į kitus bankus po kelis ar keliolika žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją