Bendrovė praneša, kad į Londoną reguliariai skraidins nuo liepos 3 d. keturis kartus per savaitę, į Dubliną nuo liepos 4 d. - tris kartus, į Žironą nuo liepos 5 d. – du kartus per savaitę.

Skrydžiai į Londoną bei Dubliną kainuos nuo 249 litų, į Žironą (Barselona) nuo 299 litų. Prekyba lėktuvų bilietais pradedama „Star1 Airlines“ interneto svetainėje adresu www.star1.aero, o artimiausiu metu bilietus bus galima įsigyti ir kelionių agentūrose bei kitose interneto svetainėse.

Skrydžiai bus vykdomi su naujos kartos orlaiviu „Boeing 737- 700 Next-Generation“. Anot M. Laivio, pirmasis bendrovės išsinuomotas orlaivis Vilniaus oro uostą pasieks jau kitą savaitę, o dar vienas - antroje vasaros pusėje.

Su antruoju orlaiviu „Star1 Airlines“ rengiasi padidinti reguliarių skrydžių pasiūlą į kitus Europos miestus, tarp kurių yra numatytas Paryžius, Milanas ir papildomi skrydžiai į Londoną.

„Star1 airlines“ dar šią vasarą, kelionių organizatoriaus „Star Holidays“ užsakymu, vykdys ir užsakomuosius skrydžius į Turkiją, Graikiją, Ispaniją, vėliau - ir į Egiptą, Tunisą, Kanarų salas, kitus kurortus. Pirmasis skrydis į Turkiją numatytas jau birželio 27 d.

Pavadinimą į „Star1 Airlines“ keičianti oro linijų bendrovė „HC Airways“, priklauso „Star Team Group“. Įmonei „Star Team Group“ dar priklauso ir naujas kelionių organizatorius „Star Holidays“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją