Siūlo ekologišką alternatyvą nuosavam transportui

Ride Share“, teikiančios „Spark“ elektromobilių dalijimosi paslaugą Lietuvoje, vadovas Robertas Jonyla spaudos konferencijos metu džiaugėsi, jog naujoji paslauga padės ne tik gyventojams, bet ir įmonėms sumažinti transporto ir parkavimo išlaidas, išvengti nuosavo automobilio rūpesčių, o svarbiausia – prisidės prie CO2 pėdsako mažinimo.

„Per 7 veiklos metus Vilniuje pamatėme, kad žmonės vis dažniau atsisako nuosavų automobilių ir renkasi mūsų elektromobilius, vertina jų teikiamą komfortą ir galimybę prisidėti prie savo miesto užterštumo mažinimo. Plėtra į Kauną – strategiškai svarbus ir klientų paskatintas žingsnis”, – sako R. Jonyla.

Nors apie plėtrą į Kauną buvo kalbėta ir anksčiau, R. Jonyla pažymi, kad pagaliau tam yra tinkamai paruošta ir pakankama infrastruktūra – įkrovimo stotelių tinklas, prie kurio įrengimo prisidėjo partneriai „Eldrive Lithuania“. Be to, turima veiklos patirtis Vilniuje, leis paslaugą teikti kokybiškai ir atliepti klientų poreikius.

„Spark“

„Spark“ bendrovei priklauso daugiau kaip 700, elektromobilių parkas, kurį sudaro 18 modelių skirtingos klasės automobilių, pavyzdžiui, „Audi Q4 e-tron“ ar „Volvo x40 Recharge“.

Kaune bendrovė startuoja su 100 elektromobilių, tarp kurių – „VW e-up!“, „Mini Cooper SE“, „Peugeot e-208“ ir „Peugeot e-2008“ modeliai.

„Keliaujant su „Spark“, mokama tik už kelionės laiką ir nuvažiuotą atstumą. Į šią kainą taip pat įskaičiuota automobilio priežiūra, draudimas, įkrovimas, automobilių statymas nurodytose zonose. Reguliariai taikome akcijas ir specialius pasiūlymus tam tikriems elektromobilių modeliams. Pavyzdžiui, šį mėnesį skatiname klientus išbandyti keliones tarp Vilniaus ir Kauno, todėl sumažinome kilometro kainą iki 0,10 Eur populiariausiems “VW e-up!” ir „Peugeot“ elektromobiliams“ – teigia R. Jonyla.

„Spark“ programėlėje galima rinktis ne tik trumpalaikes keliones – minutės, valandos ar paros, bet ir planuoti ilgesnes keliones po Lietuvą. Pasirinkus ilgalaikį kelionės planą (nuo 2 parų), taikoma papildoma nuolaida ir suteikiami įskaičiuoti kilometrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją