„Tai yra rekordinis skaičius, palyginti su praeitais metais, mes turime 4 naujas kryptis į saulėtus kraštus“, - BNS sakė A. Šliupas.

Anot jo, vasaros sezono metu skrydžiai vyks net 63 kryptimis.

„Iš Lietuvos oro uostų bus galima pasiekti 51 miestą 26 šalyse“, - BNS teigė jis.

Anot viceministro, vasarą bus ir naujų krypčių - „Wizz Air“ nuo pirmadienio iš Vilniaus pradės skraidinti į Kutaisį (Gruzija), o nuo birželio – į Korfu (Graikija) ir Larnaką (Kipras). „Norwegian Air Shuttle“ nuo gegužės pradės skraidinti Vilniaus į Stokholmą.

Airijos skrydžių bendrovė „Ryanair“ iš Kauno pradės naujus tiesioginius skrydžius į Siciliją bei šiaurės Airijoje esantį Noką. Kauno oro uosto tvarkaraštyje šiemet suplanuotos ir populiarios vasaros atostogų kryptys - Kipras, Malta, Maljorka, Alikantė, Kaljaris Trapanis, Kosas bei Rodas.

Palangos oro uoste „Air Baltic“ padidins skrydžių į Rygą skaičių, nuo birželio iki rugpjūčio pabaigos taip pat didės bendrovės „Norwegian Air Shuttle“ aptarnaujamos Oslo krypties skrydžių skaičius. Be to, tradiciškai iš Maskvos skraidins Rusijos bendrovė „RusLine“, o SAS vykdomas Kopenhagos maršruto grafikas išlieka stabilus.

Vasaros sezonas truks iki spalio pabaigos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)