91 m ilgio super jachta buvo pastatyta balandžio mėnesį ir liepą išplaukė į pirmąją bandomąją kelionę jūra.

Šiuo metu ši jachta nuo Didžiąją Britaniją ji atplaukė iš Amsterdamo, kur tapo didžiausia jachta, kada nors prisišvartavusia šio miesto centre, rašo dailymail.co.uk.

150 mln. svarų kainuojanti jachta nuo Didžiąją Britaniją talžančios audros „Clodagh“ pasislėpė Devono grafystės Dartmuto uoste, iš kurio netrukus išplauks į Bahamus.

Kazachstano ir Izraelio pilietybes turintis A. Maškevičius 1954 metais gimė Kirgizijoje, lietuvio tėvo ir motinos žydės šeimoje.

Kirgizijos valstybiniame universitete jis studijavo filologiją, pradėjo akademinę karjerą, o vėliau tapo verslininku.

A. Maškevičius kartu su milijardieriais Patochu Chodijevu ir Alijanu Ibragimovu pralobo iš gamtinių išteklių, kai perėmė kadaise valstybės kontroliuotų chromo, aliuminio ir dujų įmonių Kazachstane kontrolę.

2010 m. „Forbes" turtingiausių pasaulio žmonių sąraše jis užėmė 287 vietą.

„Lady Larą“ pastatė laivų statykla „Lurssen Yachts“. Joje įrengtos VIP kajutės su suskleidžiamais balkonais, didžiulis paplūdimio klubas, sporto salė, burbulinės vonios, baseinas ir netgi sraigtasparnių nusileidimo aikštelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)