Bendradarbiavimo sutartis tarp kelionių organizatoriaus ir užsakomųjų skrydžių avialinijų pasirašyta visam žiemos sezonui. Kartu įmonės keliautojams pasiūlys vieną didžiausių artėjančio žiemos sezono naujienų – tiesioginius skrydžius į antrą pagal gyventojų skaičių Kenijos miestą Mombasą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Leonīdsas Močeņovsas, „Itaka“ vadovas, pasakoja, kad „Itaka“ sustoti dar neketina, siekia ir toliau nustebinti net ir patyrusius keliautojus, siūlant vis naujus ir neatrastus kraštus.

„Šiais metais unikalių įspūdžių kupina kryptis yra Kenija. Džiaugiamės, kad bendradarbiaudami su „GetJet Airlines“, galėsime keliautojams pasiūlyti tiesioginius skrydžius, užtikrinant aukščiausią paslaugų kokybę“, – sako L. Močeņovsas.

Pasak „GetJet Airlines“ vadovės Rūtos Kulvinskaitės, nauja partnerystė atveria avialinijoms naujus skrydžių maršrutus.

„Turime sukaupę jau nemažą užsakomųjų skrydžių patirtį. Ne vieną vasarą skraidiname poilsiautojus į Turkiją, Graikiją, o žiemos sezonu – į Egiptą, Tenerifę, slidinėti į Zalcburgą Austrijoje. Nauja partnerystė išplės mūsų skrydžių geografiją – pirmą kartą mūsų orlaivis leisis Marsa Alamo kurorte Egipte, o kitų metų pradžioje skraidinsime keliautojus į egzotiškąją Keniją. Šiuos skrydžius vykdysime be persdėdimų – tik su trumpu techniniu sustojimu Hurgadoje, Egipte. Džiaugiamės galėdami pirmieji lietuvius skraidinti daugiau nei 6000 km tiesiai į Keniją“, – apie naują partnerystę kalba R. Kulvinskaitė.

Žiemos sezoną kelionių organizatorius „Itaka“ kartu su „GetJet Airlines“ avialinijomis atidarys spalio pabaigoje skrydžiais į Marsa Alamą. 2024 metų pradžioje suplanuoti 5 tiesioginiai skrydžiai į Keniją, o pavasarį poilsiautojus „GetJet Airlines“ skraidins į egzotiškąją Madeirą.

Vienas didžiausių Centrinės Europos kelionių organizatorių pirmą kartą užsakomiesiems skrydžiams vykdyti pasirinko skrydžių operatorių iš Baltijos šalių. Pasak L. Močeņovso, tokį sprendimą lėmė „GetJet Airlines“ patirtis vykdant užsakomuosius skrydžius ir siūlomų paslaugų kokybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)