„Per ateinančius mėnesius „Ryanair“ klientai Lietuvoje gali tikėtis dar daugiau pokyčių, nes aviakompanija „Ryanair“ toliau tęsia ,,Always Getting Better” programą, kuri apima naujo personalizuoto internetinio puslapio ir mobiliosios aplikacijos įdiegimą, atnaujintą lėktuvų interjerą ir įgulos uniformas bei išplėstą meniu pasirinkimą skrydžių metu“, - teigė „Ryanair“ pardavimų ir marketingo vadybininkė Lietuvai Arūnė Jaraitė.

„Labai džiaugiamės, kad bendradarbiavimas su „Ryanair“ suteikė galimybę lietuviams išbandyti naują atostogų kryptį į Raudonosios jūros kurortą Eilatą. Tapome vienu iš trijų Europos oro uostų, pasirinktų šiam skrydžiui vykdyti, tad tikimės, kad kelione į Izraelį susidomės ir kaimyninių šalių gyventojai“, - naująjį maršrutą komentavo Kauno oro uosto direktorius Bruno Kaspar.

DELFI primena, kad pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ jau anksčiau pristatė naujus maršrutus kitų metų vasarai, kurių keli – nauji Lietuvos oro uostams vasaros sezono metu. Tačiau pagrindinė naujiena: keli skrydžiai nebus vykdomi iš Kauno.

Kaip jau skelbta, skrydžiai į Birmingemą ir Londono Liutoną į Vilnių yra perkeliami iš Kauno vasaros sezonui. Šiuo metu į šiuos miestus iš Vilniaus yra skrendama, bet vasaros sezono metu planuojama atsisakyti skrydžių iš Kauno.

Primename, kad 2017 m. liepos 14-rugpjūčio 18 d. Vilniaus oro uostas nurims. Jis bus uždarytas 35 dienoms tam, kad būtų rekonstruojamas 2,5 km ilgio pakilimo ir tūpino takas.

Vilniaus oro uosto direktorius Artūras Stankevičius teigia, kad didžioji dalis skrydžių, kurie bus vykdomi iš Vilniaus oro uosto, persikels į Kauno oro uostą. Oro uosto atlikta oro vežėjų apklausa parodė, kad 13 oro bendrovių žada savo veiklą minėtam laikotarpiui perkelti į Kauno ar Palangos oro uostus, 1 bendrovė – neketina kelti veiklos, 1 – dar neapsisprendė.

A. Stankevičius neatskleidžia, kuri bendrovė nežada vykdyti skrydžių oro uosto uždarymo metu iš kitų oro uostų. Vis dėlto paminėdamas, kad apie 90 proc. skrydžių turėtų būti vykdomi, Vilniaus oro uosto vadovas atskleidė, kad tai nėra viena iš pigių skrydžių bendrovių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)