Ieškinį oro linijos pateikė prieš leidinius „The Daily Mail“ ir „Irish Daily Mail“.

„Ryanair“ vykdomasis direktorius Michaelas O‘Leary teigia, jog jo valdoma pigių skrydžių bendrovė teisme apgynė savo gerą vardą – kaip „kaip viena iš saugiausių skrydžių bendrovių visoje Europoje“.

Belfasto teismo salėje, kur nagrinėtas ieškinys prieš „Associated Newspapers Ltd“ ir „Associated Newspapers (Ireland) Ltd“, buvo ir pats M. O‘Leary bei vyresnysis bendrovės pilotas.

„Ryanair“ į teismą kreipėsi dėl straipsnių, paremtų dokumentinėmis laidomis, kuriose neva atskleistos pigių skrydžių bendrovę kankinančios saugos ir degalų bėdos.

Skelbiama, kad teisme abiem pusėms pavyko priimti bendrą sprendimą, kuriame pažymima, jog „Ryanair“ turimi lėktuvai pilnai atitiko Europos Sąjungos (ES) nustatytos saugos reikalavimus visus tris kartus, kai dėl bėdų su degalais teko leistis avariniu būdu.‘

M. O‘Leary teigimu, „Ryanair“ ir toliau bylinėsis su „Channel 4“ dėl dokumentinių laidų ciklo „Dispatches“.

Byla dėl šmeižto „Associated Newspapers Ltd“ ir „Associated Newspapers (Ireland) Ltd“ pradėta dėl straipsnio, kurį rugpjūtį išspausdino „Irish Daily Mail“ ir „Mail Online“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)