Informacija, pateikiama prie įėjimo į savivaldybės pastatą, skelbia, kad savivaldybės interesantams automobilių stovėjimo vietos rezervuotos septintame aikštelės aukšte. Iš viso reikalų į savivaldybę atvykusiems tvarkyti klientams ten skirta 40 vietų. Dėl to susitarė miesto ir bendrovės „Hanner“ atstovai. Antro aikštelės bendraturčio – prekybos centro „Europa“ – atstovai į diskusiją įtraukti nebuvo.

„Pirmą kartą girdžiu. Vadinasi, sprendimas priimtas vienašališkai – niekas su mumis nesikalbėjo ir nesitarė“, – „Vilniaus dienai“ sakė „Europos“ vadovė Gintarė Urnevičienė.

Ji atkreipė dėmesį, kad prekybos centras iš esmės nepritaria privilegijų ar išimčių sistemai aikštelėje. „Europos“ ir „Hanner“ vadovų požiūris į aikštelės eksploatavimą kardinaliai skiriasi. Girdi, „Hanner“ propaguojama įvairaus masto privilegijų sistema verslo ir kitiems klientams yra ydinga.

Verslininkas, statybų bendrovės „Hanner“ valdybos pirmininkas ir pagrindinis akcininkas Arvydas Avulis prasitarė, kad rezervuoti vietas savivaldybės klientams yra taktinis manevras, paskirstant automobilių srautus. Rezervuotose vietose palikdami automobilius savivaldybės klientai jokių privilegijų negauna, jiems galioja įprasta tvarka: nemokamai stovėti galima dvi valandas, o nuo trečios valandos ima suktis 3 litų per valandą tarifas. Vadinasi, žodis „rezervacija“ tampa tik masalu, negarantuojančiu nei patogumo, nei mažesnės paslaugos kainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją