DELFI skaitytojas pranešė, kad to dar nėra matęs – vos dešimt kilometrų teko važiuoti apie 40 minučių.

Važiavimo sąlygas apsunkino kelio darbai. Į Kauno ir Klaipėdos pusę nuo Vilniaus ketvirtadienį vakare važiavo irtin daug automobilų. Deja, skubantiems aplankyti giminaičių ar švęsti Halloweeno teko kantriai laukti automobilių spūstyse.

Kaip informavo DELFI skaitytojas, kiek lengviau atsipūtė tik ties Petrašiūnų kapinėmis. Čia automobilių srautas kiek sumažėjo. Skaitytojas perspėjo, kad žmonės neskubėtų į kelionę arba iš anksto apsišarvuotų kantrybe.

Šiuo metu kelyje Vilnius - Kaunas susidariusi 6-7 kilometrų automobilių eilė. Spūstis susidarė dėl Neveronių viaduko susiaurėjim, kur vyksta kelio remonto darbai ir automobiliai gali judėti tik viena juosta.

Kelyje Vilnius - Kaunas įvyko ir 3 smulkūs įvykiai, tačiau policija informuoja, kad eismo jie nesutrikdė - dėl spūsties kalti kelio remonto darbai.

„Kamštyje prastovėjome valandą.Buvo susinervinusių, kurie važiavo ir draudžiama juosta. Galėjo tuos darbus pabaigti prieš laisvas dienas. Šiandien automobilių srautas labai didelis.“ - piktinosi automobilių spūstyje įstrigęs Kęstutis.

Spūstys Vilniuje

Prieš ilgąjį savaitgalį sausakimši buvo ir Vilniaus keliai. Kai kuriose gatvėse nusidriekė kilometrinės eilės automobilių. Spūstys susidarė beveik visuose Vilniaus mikrorajonuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)