„Pašalinus dalį incidento padarinių, penktadienio vidurdienį pradedamas atnaujinti maršrutų Vilnius–Klaipėda–Vilnius ir Vilnius–Kaunas–Vilnius eismas – vienu keliu pradeda važiuoti pirmieji traukiniai. Kitame kelyje ir toliau dirba gausios specialistų pajėgos, todėl juo eismas nevyksta“, – komentuoja bendrovė.

Dėl riboto eismo pralaidumo ruože galimi visų traukinių Vilnius–Klaipėda–Vilnius ir Vilnius–Kaunas–Vilnius vėlavimai apie valandą ir daugiau. Naujausią informaciją apie traukinių eismą galima rasti keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ puslapyje.

Kaip pranešta ryte, iš viso buvo atšaukti 17 traukinių reisai, keleivių pervežimai vykdomi autobusais. Galimas autobusų išvykimo/atvykimo vėlavimas.

Vis dar šalinami avarijos padariniai ir keičiama kontaktinio tinklo atrama. Avarijos vietoje dirba gausios specialistų pajėgos, dedamos maksimalios pastangos, kad traukinių eismas būtų kuo greičiau atstatytas. Tikimasi, kad tai pavyks padaryti penktadienio popietę.

„Atsiprašome klientų už galimus nepatogumus“, – komentuoja bendrovė.

„Lietuvos geležinkelių“ Grupės įmonė „LTG Infra“ pradėjo tyrimą, kurio metu bus patikslintos įvykio aplinkybės bei nustatytos jo priežastys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją