Kaip rašoma socialinio tinklo paskyroje, pasikeisti senų popierinių bilietų pas vairuotoją galimybės nėra, galima tik įsigyti naujo tipo popierinius bilietus. Keleiviai, turintys seno tipo popierinius bilietus, gali juos nemokamai pasikeisti į naujo tipo popierinius bilietus tik klientų aptarnavimo centruose iki 2023 m. gruodžio 31 d. imtinai.

„Viešajame transporte galios tik naujo tipo popierinis bilietas su QR kodu, kurį įsigijus iš vairuotojo – būtina pažymėti naujajame komposteryje skenuojant bilieto nugarėlėje esantį QR kodą. Tiek naujo tipo, tiek seno tipo popierinis bilietas, kuris bus pažymėtas senajame elektromechaniniame komposteryje – negalios.

Pažymėtas popierinis bilietas, kaip ir anksčiau, galios iki paskutinės maršruto stotelės tik toje viešojo transporto priemonėje, kurioje buvo pažymėtas. Bilietas nesuteikia teisės persėsti iš vienos viešojo transporto priemonės į kitą“, – praneša „Susisiekimo paslaugos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją