„Keleivinių traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas dalinai atnaujintas“, – pirmadienio pavakarę praneša „LTG Link“.

„Dalinai atnaujinus traukinių eismą geležinkelyje tarp Vilniaus ir Kauno, „LTG Link“ skelbia atnaujinanti ir prekybą bilietais.

„Stabilizavus laikinai sutrikdytą maršrutais Vilnius–Klaipėda, Vilnius–Šiauliai ir Vilnius-Kaunas kursuojančių traukinių eismą, „LTG Link“ atnaujina bilietų prekybą į šiandien vakare suplanuotus minėtų maršrutų traukinių reisus“, – pirmadienio pavakarę pranešė „Lietuvos geležinkelių“ grupės keleivių vežimo įmonė.

Pirmadienį popiet bendrovė informavo, jog traukinių eismas geležinkelio ruože Vievis–Žasliai laikinai sustabdytas dėl geležinkelio ruože pažeistos kontaktinio tinklo atramos. Dėl sutrikimų keleiviai buvo vežami specialiai užsakytais autobusais, sustabdyta prekyba bilietais į paveiktų maršrutų reisus.

Anot „LTG Link“, per pažeistąją atkarpą vykstantys traukiniai nukreipiami į vieną iš dviejų Vievis–Žasliai ruože esančių geležinkelių kelių. Traukiniai paveiktu ruožu kursuos apribotu greičiu, iki 25 km/h.

Taip pat numatoma, kad dėl pažeidimo pirmadienį tarp į ir iš Vilniaus į Klaipėdą, Kauną ir Šiaulius kursuojantys traukiniai gali vėluoti iki 2 valandų.

Pilnai pašalinti infrastruktūros pažeidimus ir atstatyti traukinių eismą tikimasi šiąnakt.

„LTG Link“ kartu informuoja, jog incidentas, preliminariais duomenimis, nutiko 54-ajame ruožo Vilnius–Kaunas kilometre – dėl šalia bėgių vykdytų žemės kasimo darbų.

„Detalios įvykio priežastys ir padaryta žala bus nustatyta po vidinio tyrimo“, – rašoma bendrovės pranešime.

Bendrovės teigimu, jei į galutinę stotį traukiniai vėluoja ilgiau nei 60 min., keleiviai gali kreiptis dėl kompensacijos, el. paštu kompensacija@ltglink.lt. Laiške prašoma prisegti kelionės bilietą ir nurodyti banko sąskaitą, į kurią bus pervesti pinigai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)